Vi er et voksende revisjonsfirma med kunder fra ulike bransjer i SMB-markedet

En dyktig og pålitelig revisor du kan stole på

For oss handler det ikke bare om tall, men om å forstå virksomheten, folkene bak, og det aktuelle regelverket. Dette gjør at vi kan levere  et kvalitetsstempel som omverdenen kan stole på.

Flat organisasjon

Som en flat organisasjon har vi tett kontakt med både ansatte og kunder. Det lar oss jobbe raskt og effektivt, slik at vi kan ta informerte beslutninger.

Heldigitale

Vi er alltid på utkikk etter de mest innovative systemene for å forbedre vår tjeneste. For eksempel foretas alle signeringer helst digitalt. Dette sikrer at kundene våre mottar en kostnadseffektiv revisjon.

Kongsvingers Golfklubb

For oss er golf mer enn bare en sport; det er lidenskap. Vi er stolte sponsorer av Kongsvingers Golfklubb og har vårt eget signaturhul - hull 17. Vi inviterer gjerne til “forretningsprat” med en runde golf.

Henrik Narvesen

Henrik er statsautorisert og oppdragsansvarlig revisor. Han har en Mastergrad i Regnskap og Revisjon og har 5 års erfaring fra Deloitte AS hvor han har jobbet med revisjon av selskaper innenfor ulike bransjer og størrelser.

Med erfaring fra et av verdens største revisjonsselskaper, har Henrik utviklet en bevissthet rundt kravene som gjelder for å etterleve dagens lover og regler i ulike bransjer. Han legger stor vekt på å opprettholde en tillitsfull og tett kommunikasjon med kundene for å sikre deres tilfredshet.

"Vi ønsker å skape tillit mellom mennesker, selskaper og samfunnet. Vårt mål er å bistå kundene i å etterleve lover og regler, samtidig som vi bidrar til å skape verdier og sikre økonomisk vekst."

HENRIK NARVESEN

Daglig leder/Partner

Andrine Moss

Revisormedarbeider - Kongsvinger

Jan Narvesen

Jan startet selskapet som et enkeltpersonforetak i år 2000, og bygget selskapet kunde for kunde. Han har fortsatt løpende kontakt med kunder fra oppstarten, nesten 25 år etter.

Jan er også statsautorisert regnskapsfører og utfører tjenester innen regnskapsførsel i JN Consulting

"Som revisor er vi en uavhengig tredjepart som har som oppgave å påse at selskapet overholder gjeldende lover og regler. Vår vurdering vil konkludere om regnskapet inneholder vesentlig feilinformasjon. Dette har vi hatt i ryggmargen helt siden oppstarten"

Vi her for å veilede deg og sikre at alle tall er riktige. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Jobbe med fremtidsrettet revisjonsbyrå?

Vi er en gjeng mennesker som tar initiativ og utfyller hverandre godt. Her er det alltid rom for egenutvikling, humor og gode samtaler. Har du lyst å bli en del av teamet vårt?