Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss


Jan NarvesenJan Narvesen er en erfaren revisor med solid regnskapserfaring som tidligere regnskapssjef i Dyno Walbro. Han startet Narvesen Revisjon i år 2000 og har siden den gang opparbeidet seg en god portefølje fra små og mellomstore bedrifter i ulike bransjer og selskapsformer.

Jan er også en aktiv politiker og sitter i kontrollutvalget i Hedmark Fylkeskommune. Han sitter også i ligningsutvalget (www.utvalget.no) hvor de arbeider til fremme av skattefaglig utvikling i teori og praksis til nytte for offentlig og privat sektor.

Kontakt Jan på jan@narvesenrevisjon.no, eller                         på mobiltelefon +47 91 89 55 45

cv: på etterspørsel

Henrik NarvesenHenrik Narvesen har Master i Regnskap og Revisjon og har vært ansatt 5 år i Deloitte AS med erfaring fra ulike bransjer og selskapsstørrelser. I tillegg til å være delaktig i hele revisjonsprosessen, deltok han aktivt i revisjon av internkontroll i større selskap.

Som tidligere ansatt i et av verdens største revisjonsselskaper er Henrik bevisst på hva ulikekunders behov for å etterleve dagens lover og regler i ulike bransjer. Han er opptatt av fornøyde kunder igjennom tillitsfull, tett kommunikasjon og ønsker en effektiv digital revisjonsprosess..

Kontakt Henrik på henrik@narvesenrevisjon.no, eller                 på mobiltelefon + 47 41 04 83 51

cv:  linkedin 

Del denne siden med andre!

© 2023 Narvesen Revisjon

Personvernerklæring

Logg inn